Οι σπόροι σουσαμιού είναι ένα πολυδιάστατο συστατικό διαθέσιμο σε μια ποικιλία χρωμάτων, συμπεριλαμβανομένων του λευκού, καφέ, μαύρου, κόκκινου και κίτρινου. Αυτοί οι σπόροι αποκολλούνται για να αφαιρεθεί η μαύρη φλούδα πριν από τη συσκευασία, με τους πιο σκούρους σπόρους να προσφέρουν τη μεγαλύτερη γεύση. Οι σπόροι σουσαμιού έχουν μια ξηρή, φρέσκια γεύση που εκρήγνυται στο στόμα, χρησιμοποιούνται συνήθως ως επικάλυψη για ψωμί και ψωμάκια. Επίσης, πασπαλίζονται πάνω από σαλάτες και τηγανητά πιάτα στην ασιατική κουζίνα. Ο αλεσμένος σπόρος σουσαμιού είναι το κύριο συστατικό στο Tahini, μια βασική πάστα στη Μέση Ανατολή, και χρησιμοποιείται σε μπάρες σπόρων, πιάτα κοτόπουλου και πιάτα ρυζιού.
Δώστε στα πιάτα σας μια μοναδική νότα με το "Kreuzkümmel" από την Kitchen Yoga. Αυτό το υψηλής ποιότητας, αρωματικό "Kreuzkümmel" φέρνει αυθεντικές, γήινες γεύσεις στην κουζίνα σας. Ιδανικό για κάρυ, στιφάδο και πολλά άλλα πιάτα, προσφέρει μια έντονη γευστική εμπειρία.
Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά:
Αυθεντικό και φυσικό: Καθαρό και χωρίς πρόσθετα.
Πολυδιάστατο: Ιδανικό για ινδική, ανατολίτικη και μεσογειακή κουζίνα.
Ζήστε το μαγικό μπαχαρικό της Ανατολής σε κάθε πιάτο με την Kitchen Yoga.
Οι σπόροι άνηθου προστίθενται εδώ και πολύ καιρό σχεδόν σε όλα τα άλμη και τα τουρσιά. Σε ομπρέλες με τουρσί και τουρσί αγγούρια, ντομάτες και πιπεριές, τοποθετούνται ολόκληρες ομπρέλες με σπόρους, ενώ μόνο οι σπόροι χρησιμοποιούνται στο ξινολάχανο. Οι σπόροι άνηθου ταιριάζουν καλά με πιάτα κρέατος και ψαριού, οποιοδήποτε λαχανικό στιφάδο, και ειδικά με πιάτα από μπιζέλια, φασόλια και φακές.
Χρήση για
Σάλτσες, σούπες, συντήρηση, πιάτα κρέατος, πιάτα πουλερικών, συνοδευτικά.
Γεύση
Πικάντικη
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.
Πρωτεΐνες (γ / 100γ)… 16
Λίπη (γ / 100γ)… 15
Υδατάνθρακες (γ / 100γ)… 12
Ενεργειακή αξία (kcal / 100γ)… 250
Ανακαλύψτε τον τέλειο συνδυασμό γεύσεων στο μείγμα μας για πίτσες. Η ρίγανη, το θυμάρι και το σκόρδο των αρκούδων συμπληρώνουν αρμονικά το ένα το άλλο για να προσφέρουν μια έκρηξη γεύσεων στις πίτσες σας. Η ρίγανη, με τη χαρακτηριστικά ιταλική γεύση της, ταιριάζει τέλεια με τη ντομάτα, ενώ το θυμάρι προσθέτει μια ελαφρώς πικάντικη νότα που αναδεικνύει τα πιάτα ντομάτας ή κολοκυθιού. Το σκόρδο των αρκούδων, με άρωμα πιο ήπιο από το παραδοσιακό σκόρδο, προσφέρει μια διακριτική και λεπτή σκόρδη γεύση σε αυτό το μείγμα μπαχαρικών.
Το μείγμα μας για πίτσες είναι προσεκτικά παρασκευασμένο με βιολογικά υλικά υψηλής ποιότητας, συνδυάζοντας τη ρίγανη, το θυμάρι και το σκόρδο των αρκούδων, τρία μπαχαρικά με διακριτές γεύσεις που συνδυάζονται αρμονικά για να δημιουργήσουν μια έκρηξη γεύσεων σε κάθε μπουκιά.
Ιδέα συνταγής - Μεσογειακή Πίτσα:
Συστατικά:
Ζύμη πίτσας
Σάλτσα ντομάτας
Μοτσαρέλα
Μείγμα Πιτσών
Μαύρες ελιές
Ντοματίνια
Φρέσκος βασιλικός
Αναφορά:AR802032
Σύνθεση:Ρίγανη, θυμάρι, Σκόρδο των αρκούδων
Χρήση:Μπαχαρικά για πίτσα
Συνθήκες Συντήρησης:Σε ξηρό και σκιερό μέρος
*Φρεσκάδα, καθαριότητα και η καλύτερη ποιότητα εγγυημένα από την 3K Global
*Για διαθεσιμότητα τρεχουσών ποικιλιών παρακαλούμε επικοινωνήστε
*Βιολογική Γεωργία
*Όλες οι Διαστάσεις
*Ο τύπος συσκευασίας που απαιτείται μπορεί να εφαρμοστεί
*Από την Αντάλια, Τουρκία
*Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας
Τα 100% τσάγια κάνναβης μας είναι πιστοποιημένα ως Βιολογική Γεωργία, συλλέγουμε προσεκτικά τις ανθοκομικές κορυφές για να σας τις προσφέρουμε.
Συσκευασία: 40g - 120g - 240g
Σχεδόν κανένα πιάτο δεν κερδίζει από τη χρήση θυμαριού, αλλά είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για πιάτα από τη Μεσόγειο.
Το μπαχαρικό θυμάρι έχει έντονη αρωματική μυρωδιά και γεύση πικάντικη-αρωματική, με ήπια, πιπεράτη πικράδα. Το θυμάρι μπορεί να μαγειρευτεί και έτσι αναδεικνύει πλήρως το άρωμά του.
Γευστικά, το μπαχαρικό θυμάρι ταιριάζει καλά με δάφνη, μοσχοκάρυδο, δεντρολίβανο και φασκόμηλο. Ενισχύει επίσης τη γεύση τους, χωρίς να κυριαρχεί.
Το θυμάρι ταιριάζει εξαιρετικά με κρέατα στη σχάρα, ψάρι και ραγού. Μπορείς επίσης να το χρησιμοποιήσεις καλύτερα σε μεσογειακά λαχανικά πιάτα με ντομάτες, μελιτζάνες, πατάτες, κολοκυθάκια και πιπεριές. Και επιπλέον για τη μεσογειακή κουζίνα, σούπες και στιφάδο.
Περιεχόμενο: 100,00 γρ
Αριθμός άρθρου: 206102
Η πιπεριά Chipotle έχει μια έντονη, καπνιστή γεύση που είναι ακαταμάχητα reminiscent of barbecue sauce. Αυτό το κλασικό της Tex-Mex κουζίνας θα ενισχύσει μια πληθώρα πιάτων χάρη στις γλυκές γεύσεις από καρύδια, φουντούκια και κακάο. Χρησιμοποιήστε σε: σάλτσες, έλαια, ξίδια και βινεγκρέτες, ψάρια με λευκό κρέας, πουλερικά, ψητό κρέας, προϊόντα ψωμιού, τυρί.
Βαθιά ποιότητα θυμαριού για χονδρική πώληση.
Καλλιέργεια αιθέριου ελαίου. Το φρέσκο ή αποξηραμένο θυμάρι χρησιμοποιείται για ιατρικούς σκοπούς.
Τα έλαια του Thymus serpyllum περιέχουν θυμόλη, καρβακρόλη, λιμονένιο, παρακυμένιο, γάμμα-τερπινένιο και βήτα-καρυοφυλλένιο.
Παρέχουμε αποξήρανση των προϊόντων μας που πληροί όλες τις απαιτήσεις για τη διατήρηση των μέγιστων χρήσιμων ουσιών.
Χώρα προέλευσης - Ουκρανία
Τύπος: Συμβατικός
Μέρος του φυτού: Βότανο
Ποσότητα: έως 10 τόνους ετησίως
Συσκευασία: Όπως απαιτείται
Σαπούνι Extra Doux Αρωματισμένο Γιασεμί
ΧΡΗΣΗ
Σε επαφή με το νερό, το σαπούνι απελευθερώνει έναν κρεμώδη και ελαφρύ αφρό, που αφήνει το δέρμα απαλό, λείο και ελαφρώς αρωματισμένο.
ΒΑΡΟΣ
100 ΓΡΑΜΜΑ
κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος
Σαπούνι φτιαγμένο χειροποίητα στο Villefranche sur mer.
χρωστική τροφίμων.
περιέχει εκχυλίσματα Ερείκης.
ΛΙΣΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ
sodium palmate, sodium palm kernalate, aqua/water, parfum, calendula, palm kernel acid, glycerine, europea olea, sodium chloride, tetrasodium etidronate, CI19140, CI42051, CI73015, CI14720, CI42051, CI16255, calluna vulgaris/extract flower.
Οφέλη: Το Honeybush είναι ένα φυτό που ανήκει στην οικογένεια των Fabaceae και προέρχεται από τους θάμνους της Νότιας Αφρικής. Έχει μια πολύ λεπτή και νόστιμη γλυκιά γεύση. Το τσάι χρησιμοποιείται για τη θεραπεία πολλών διαταραχών από την αρχή του 19ου αιώνα. Οι περισσότεροι από τους πιθανούς ωφέλιμους παράγοντες για την υγεία του σχετίζονται με την αντιοξειδωτική του δράση. Χρήσεις: Το αποξηραμένο φυτό Honeybush είναι πιο δημοφιλές για την εκχύλιση τσαγιού. Ρίξτε 2 κουταλάκια του γλυκού ανά φλιτζάνι (250 ml) σε βραστό νερό και ατμίστε για 3-5 λεπτά ανάλογα με τις προτιμήσεις γεύσης. Ένα ζεστό φλιτζάνι αυτού του τσαγιού μπορεί να γίνει μέρος της νυχτερινής σας ρουτίνας ή μπορείτε να το ρίξετε σε ένα ποτήρι γεμάτο πάγο για να ετοιμάσετε παγωμένο τσάι.
Συσκευασία: 125g, 250g και χύμα
Στον 16ο αιώνα, οι Πορτογάλοι κατακτητές ανακάλυψαν την κανέλα Σρι Λάνκα και έφεραν αυτό το μπαχαρικό στην Ευρώπη τον 16ο και 17ο αιώνα. Η κανέλα Σρι Λάνκα προέρχεται από άγρια δέντρα που φτάνουν σε ύψος έως 10 μέτρα και φύονται στα δάση της Σρι Λάνκα και της Νότιας Ινδίας. Αυτό το μπαχαρικό παρασκευάζεται από τον πιο λεπτό εσωτερικό φλοιό, ο οποίος κόβεται από τριών ετών βλαστούς.
Η αυθεντική κανέλα Σρι Λάνκα είναι ένα έντονα αρωματικό και γευστικά εξαιρετικό μπαχαρικό. Όποιος έχει δοκιμάσει ποτέ αυτή την κανέλα γνωρίζει καλά τις διαφορετικές γευστικές ποιότητες που μπορεί να έχει αυτό το μπαχαρικό.
Καρβοhydrates (g / 100 g): 4,0
Λίπος (g / 100 g): 3,0
Πρωτεΐνη (g / 100 g): 28
Θερμίδες (kcal): 160
Ελάχιστη διάρκεια ζωής: 18 μήνες
Καθαρό βάρος (g): 30
Ένα στεφάνι από κοτσάνια και κλαδιά άνηθου στην Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία απονεμόταν στους διακεκριμένους μονομάχους. Χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαλατών, ορεκτικών, σούπας, πιάτων δεύτερου γεύματος.
Χρησιμοποιείται για
Ζεστές και κρύες σάλτσες, σούπες, πιάτα κρέατος, πιάτα πουλερικών, πιάτα ψαριών, πιάτα αυγών, καθώς και για τουρσί.
Γεύση
Πικρό χόρτο
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.
Πρωτεΐνες (γ / 100γρ)… 16
Λίπη (γ / 100γρ)… 15
Υδατάνθρακες (γ / 100γρ)… 12
Ενεργειακή αξία (kcal / 100γρ)… 250
Το σουσάμι, γνωστό και ως σουσάμι, ήρθε στην Ευρώπη από την Αφρική. Οι μαύροι σπόροι είναι πιο πολύτιμοι από τους λευκούς ή καφέ σπόρους. Είναι πλούσιοι σε ρετινόλη, βιταμίνες B και E, ελαϊκό και λινελαϊκό οξύ. Το σουσάμι αναγνωρίζεται ως ένα από τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα που μπορούν να επιβραδύνουν τη γήρανση των κυττάρων στο ανθρώπινο σώμα. Οι μαύροι σπόροι σουσαμιού προστίθενται σε σαλάτες, καρυκεύονται με πιάτα από ρόκα, μάραθο, ψάρι. Η ευχάριστη πικάντικη γεύση αυτών των σπόρων τους επιτρέπει να χρησιμοποιούνται με επιτυχία στην αρτοποιία και στην παρασκευή κοζινάκι. Το μαύρο σουσάμι είναι απαραίτητο για την παρασκευή σούσι.
Χρήση
Χρήση για την προετοιμασία όλων των τύπων αρτοσκευασμάτων και γλυκών, φρούτων, ζεστών ροφημάτων και πικάντικων πιάτων της ανατολικής κουζίνας.
Γεύση
Στυφή γεύση, ελαφρώς πικρή.
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.
Πρωτεΐνες (γ / 100γρ)… 19,0
Λίπη (γ / 100γρ)… 49,0
Υδατάνθρακες (γ / 100γρ)… 12,0
Ενεργειακή αξία (kcal / 100γρ)… 570
Οι λωρίδες αποξηραμένων καρότων είναι μια εξαιρετική βοήθεια για όσους δεν έχουν πολύ χρόνο να μαγειρέψουν. Αν αυτό το προϊόν είναι διαθέσιμο, η ταχύτητα μαγειρέματος ενός πιάτου θα αυξηθεί σημαντικά. Μετά από όλα, οι ρίζες δεν χρειάζεται να πλυθούν, να καθαριστούν, να τριφτούν ή να κοπούν. Αρκεί να βυθίσετε τις λωρίδες καρότου σε ένα υγρό. Αποκαθιστώντας τις σε γάλα, μετατρέπονται σε μια νόστιμη γέμιση πίτας ή βάση για μια βιταμινώδη σαλάτα. Μπορεί να προστεθεί σε τηγανητά, σε ζωμούς και σε κυρίως πιάτα.
Χρήση για
Σούπες, σάλτσες, μαρινάδες, πιάτα με κρέας, πιάτα με πουλερικά και θηράματα.
Γεύση
Γλυκιά
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.
Πρωτεΐνες (γ / 100γ)… 9,5
Λίπη (γ / 100γ)… 0,5
Υδατάνθρακες (γ / 100γ)… 49
Ενεργειακή αξία (kcal / 100γ)… 240
Αυτή η μούρο της σολανώδους οικογένειας ήρθε στην Ευρώπη από την Περσία και λόγω των δυσκολιών στη μετάφραση, συχνά ονομαζόταν τρελό μήλο. Η μελιτζάνα ήρθε στη Ρωσία από τον Καύκασο, γι' αυτό και είχε το παρατσούκλι "Αρμενικό αγγούρι" για πολύ καιρό. Η σωστά αποξηραμένη μελιτζάνα έχει έντονο άρωμα και γεύση μανιταριών. Αυτή η χαρακτηριστική ιδιότητα την καθιστά αναπόσπαστο συστατικό σε πιάτα με μαγειρεμένα λαχανικά ή σε οποιοδήποτε ψητό.
Χρήση για
Σούπες, σάλτσες, μαρινάδες, πιάτα από κρέας, πουλερικά και πιάτα από θηράματα.
Γεύση
Πικάντικη, πικρή, πικάντικη
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.
Πρωτεΐνες (γ / 100γ)… 11
Λίπη (γ / 100γ)… 1,0
Υδατάνθρακες (γ / 100γ)… 43
Ενεργειακή αξία (kcal / 100γ)… 230
Οι Μεξικανοί πιστεύουν ότι η πιπεριά βοηθά το μυαλό τους να γίνει πιο φωτεινό, λένε ότι τρώγοντας πιπεριά μπορείς να νιώσεις το κεφάλι σου ξεχωριστά από το σώμα. Θρυμματισμένη κόκκινη πιπεριά (Χιλή) - έχει όλες τις ιδιότητες και τη γεύση της καυτερής πιπεριάς, αλλά είναι πολύ πιο βολική στη χρήση λόγω της λεπτής της κοκκοποίησης.
Χρήση για
Σαλάτες, σάλτσες, σούπες, πιάτα με κρέας, πιάτα με πουλερικά, ζυμαρικά, ρύζι, πιάτα με ψάρι, λαχανικά.
Γεύση
Καυτερή και πικάντικη
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.
Πρωτεΐνες (γ / 100γ)… 13
Λίπη (γ / 100γ)… 14
Υδατάνθρακες (γ / 100γ)… 15
Ενεργειακή αξία (kcal / 100γ)… 240
Ο εστραγκόν είναι μοναδικός με τον δικό του τρόπο: είναι το μόνο φυτό της οικογένειας της αψιθιάς που δεν έχει έντονη πικρία στη γεύση. Το φυτό έχει έντονο πικάντικο και ξινό άρωμα, αναζωογονητική γεύση, και οι Γάλλοι σεφ εκμεταλλεύτηκαν πλήρως αυτές τις ιδιότητες, δημιουργώντας πολλές γαστρονομικές συνταγές με αυτό. Ο εστραγκόν, τόσο φρέσκος όσο και αποξηραμένος, χρησιμοποιείται για να καρυκεύσει μια μεγάλη ποικιλία πιάτων: συμπληρώνει καλά τις ομελέτες, πολλές τύπους σαλτσών.
Χρήση
Χρήση για την προετοιμασία σαλατών, ορεκτικών, σούπας, πιάτων για μεσημεριανό, ποτών, γλυκών πιάτων.
Γεύση
πικάντικη, ελαφρώς πικάντικη, αναζωογονητική
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.
Πρωτεΐνες (γ / 100γ)… 23
Λίπη (γ / 100γ)… 7,0
Υδατάνθρακες (γ / 100γ)… 50
Ενεργειακή αξία (kcal / 100γ)… 360
Η Σάλβια (Salvia officinalis) χρησιμοποιείται ευρέως στη μαγειρική ως μπαχαρικό. Ξηρή βότανο προστίθεται σε σούπες και κυρίως πιάτα, καθώς και σε επικάλυψη για πίτες και άλλα μαγειρικά προϊόντα, όπως είναι το ρύζι με αυγό, το λάχανο και το κρέας.
Χρήση για
Σνακ, κυρίως πιάτα, ποτά, γλυκά πιάτα.
Γεύση
Πικάντικη, πικρή
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.
Πρωτεΐνες (γ / 100γρ)… 11
Λίπη (γ / 100γρ)… 13
Υδατάνθρακες (γ / 100γρ)… 61
Ενεργειακή αξία (kcal / 100γρ)… 410
Οι σπόροι κόλιανδρου είναι ένα παγκοσμίως αγαπημένο μπαχαρικό, δεύτερο μόνο μετά το πιπέρι όσον αφορά τη χρήση. Αυτοί οι σπόροι καλλιεργούνται και επεξεργάζονται παγκοσμίως, με την Αίγυπτο να είναι ένας σημαντικός παραγωγός. Οι σπόροι κόλιανδρου προσφέρουν μια ζεστή, πλούσια και αρωματική γεύση που χρησιμοποιείται κυρίως σε αλεσμένη μορφή. Είναι θεμέλιο της ινδικής κουζίνας, προσθέτοντας μια πινελιά γλυκύτητας και πικάντικης γεύσης στα πιάτα. Στην ινδονησιακή κουζίνα, ο κόλιανδρος χρησιμοποιείται σε συνταγές με τεμπέ και φασόλια. Οι σπόροι αναβαθμίζουν το λάχανο, το καλαμπόκι, τις σάλτσες και τις μαρμελάδες, ενώ χρησιμοποιούνται επίσης για τουρσί λαχανικών, καθιστώντας τους μια ευέλικτη προσθήκη σε κάθε κουζίνα.
Ο κύμινο είναι κλασικό συστατικό στην κεντροευρωπαϊκή κουζίνα. Εδώ, καθώς και στην αυστριακή, ανατολικοευρωπαϊκή και σκανδιναβική κουζίνα, χρησιμοποιείται συχνά ως ολόκληροι σπόροι.
Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις εξαιρετικά σε πιάτα με λάχανο και πατάτες, γκούλας ή σε σούπες και στιφάδο.
Και φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε - το κύμινο είναι το ΜΥΘΙΚΟ μπαχαρικό για το ξινολάχανο. Αλλά και σε ψωμί και φυσικά σε αποστάγματα, θα βρεις συχνά το έντονο, πικρό-γλυκό άρωμα του κύμινου. Με τη πρακτική μας αποθήκη, θα έχεις αρκετό για πολύ καιρό και μπορείς να το δοσολογήσεις εύκολα.
Περιεχόμενο: 250,00 γρ
Αρ. προϊόντος: 802090